Szórakozás

“Tiszta Hollywood lesz” – Így látták a sztárok az idei Story Gálát

Story-gala(960x640).jpg (story-gála, )
Story-gala(960x640).jpg (story-gála, )

L.L. Junior Bajor Imrének szeretne csillagot, Andy Vajna a szépségkirálynőjét vitte bulizni, Aleska Diamond exkluzív képeket villantott nekünk. Videó az év partijáról.

Naná, hogy ott voltunk és forgattunk mi is az idei Story Ötcsillag Díjátadó Gálán. Nemcsak Conchita Wursttal sikerült beszélgetnünk, hanem a díjazottakkal és a többi megjelenttel is szót váltottunk, sőt egyeseknek még a tányérjába és a telefonjába is sikerült belesnünk.

Míg Fodor Zsókát sikerült kissé zavarba hoznunk egy tévénézési szokásait firtató kérdéssel, addig Majka és Curtis riporterünk öltözékébe kötött bele, persze valószínűleg “egy kevés szeszesital” elfogyasztása után.

“Köszönj szépen” – ezzel pedig már Andy Vajna hívta kameránk elé Kelemen Henit, azaz Miss Universe Hungaryt, akinek kedvéért a kormánybiztos részt vett a gálán. Aleska Diamond csak ott, és csak nekünk mutatta meg a bulin készült szelfiket; nem mindennap lát az ember elsőként aleskadiamondingot.

Megtudhattuk azt is, hogy Cynthia Dictator samponnal mossa emberi hajból készült ruháját, és amíg Joshi Bharat és KERO az ételpult kínálatát mustrálgatta, addig Csonka Pici sütijének bizony a rendőri jelenlét ellenére is nyoma veszett…

Olvasói sztorik