Szórakozás

Kasza Tibi rosszul viseli, ha bántják

A műsorvezető toplistás kritikái, hogy beképzelt, tehetségtelen, beszédhibás alaknak tartják.

A hamarosan a TV2-n folytatódó Kasza show műsorvezetője, Kasza Tibi élvezi a sikert, és tudja, hogy mekkora lehetőség számára az ország második legnagyobb kereskedelmi televíziójának képernyőjén való jelenlét. Ismertségével együtt jár, hogy sokan bántják és kritizálják. A műsorvezető toplistás kritikái, hogy beképzelt, tehetségtelen, beszédhibás alaknak tartják.

“Nem gondolom, hogy beképzelt vagyok. Aki ismer, tudja, hogy ez nem így van. Sok esetben ez egy póz, egy játék, amivel az ember humorizál és próbálja a sebezhetőségét elfedni. Otthon nem ezt tolom, de a munkában az én élvezhetőségemhez ez hozzátartozik. Aki nem ezt látja, az valószínűleg színtiszta beképzelt majomnak tart. A tehetségtelenség jelzőn meg csak mosolyogni tudok. Producerként van egy objektív rálátásom, hogy énekesként mit tudok, és nem azt mondom, hogy én vagyok a világ legjobb énekese, de a magyar szakma feltétel nélkül elismer, jó előadónak tartanak, és nem önámításban szenvedek. A beszédhibáról pedig annyit, nálam ez adottság. Az alsó állkapcsom erősebb, nem záródik tökéletesen a fogsorom, és emiatt sajátos az s betűm. Anno szét akarták fűrészelni az állkapcsomat. Nem vállaltam a műtétet. Elfogadom magam a tökéletlenségemmel együtt” – mondta a Borsnak adott interjújában Kasza, akit sokszor megvisel a bántás.

“Eléggé lelkis vagyok. Nem fogok hazudni, felveszem a bántásokat, viszont már inkább inspirálnak. A show indulásakor rengeteg támadás ért, aztán a hangok szépen elcsendesedtek. Nehéz műfajt választottam, bele kellett tanulni. A céltalan bántást próbálom figyelmen kívül hagyni, de volt már rossz napom” – tette hozzá a thaiföldi öregkorra vágyó műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik