Szórakozás

Thaiföldre költözne Kasza Tibi

Thaiföld (thaiföld)
Thaiföld (thaiföld)

Ezúttal a SuperTV2 Kasza! című műsorának házigazdája válaszolt az élete legmeghatározóbb pillanataival kapcsolatos kérdéseinkre.

Mi a legszebb emléke?
A Thaifölddel való megismerkedésem. Imádom Ázsiát, és mindent, ami az országgal kapcsolatos. Ez volt életem, eddigi legerőteljesebb élménye, ami a mai napig minden nap eszembe jut valamiről, akár egy illatról vagy egy ízről.

Mi volt élete legizgalmasabb kalandja?
Sok hülyeséget kipróbáltam már, de talán a legizgalmasabbnak azt mondanám, amikor kezdő búvárként egy cápákkal teli medencébe ereszkedtem. Ott csücsültem a medence alján és láttam, amint egy cápa úszott egyenesen felém. Gondolatban sok minden végigfutott rajtam, elképzeltem, hogy ezentúl egy kézzel kell majd élnem, vagy talán rosszabb is történhet velem. Később mondták el, hogy a cápa ébren sem volt, aludt és úgy lebegett a vízben. Na de amikor én a cápával nézek éppen farkasszemet, akkor nem az álmait próbálom megfejteni, hanem halálosan rettegek.

Mi a legnagyobb álma?
A szakmai életem nagyon jó irányba halad, úgy érzem, a sorstól ilyen téren mindent megkaptam, amire vágytam. Furcsa lehet, hogy amikor a legszebb álmomra gondolok, akkor éppen az úgynevezett „második élet” projektemre gondolok. Van ugyanis egy olyan álom a fejemben, hogy hátat fordítok a sztáréletnek és nyugalmas, családi életet élek. Talán nem meglepő, ha azt mondom, hogy mindezt Thaiföldön képzelem el. Látom magam előtt, ahogy a kedvesemmel számolgatjuk a pálmaleveleket és néznénk a naplementét.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik