Szórakozás

Várkonyi András nem törődik orvosai intelmeivel

A Barátok Közt Vili bácsija annak ellenére túlhajszolja magát a munkában, hogy két évvel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át.

Várkonyi Andrásnak vissza kellene vennie a tempóból, és jobban odafigyelni egészségére, de azt mondja, dolgozik inkább, mert most rengeteg lehetősége van erre.

“A Barátok közt állandó elfoglaltságot jelent, de mellette jelenleg három színházi társulatban is játszom. Emellett ott van a szinkron is, amit nagyon szeretek csinálni. Tudom, hogy lassítani kéne, de egy színész akkor megy, amikor hívják. Nem beszélve arról, hogy élvezem is, engem a munka éltet” – mondta a Blikknek a 65 éves sorozatsztár, aki műtéte óta rendszeresen végez kardiogyakorlatokat is.

“Minden forgatást és színházi próbát megpróbálok úgy beosztani, hogy hétfő és péntek reggel soha ne maradjon ki a testmozgás. Persze tudom, hogy ez nem elég, pihenni is szükséges néha. Tény, hogy az utóbbi hónapokban minden hétvégén dolgoztam, de remélhetőleg nyáron majd lesz egy kis idő a lazításra” – tette hozzá Várkonyi, aki tavaly nászútra vitte feleségét, 40. házassági évfordulójuk alkalmából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik