Szórakozás

Várkonyi András nászútra ment

A Barátok Közt Vili bácsija egy álomnyaralással lepte meg feleségét a 40. házassági évfordulójuk alkalmából.

Várkonyi András romantikus alkat vagy legalábbis valamit nagyon jól csinál a felesége, hiszen a színész évtizedek után is nászútra vitte.

“Az igazság az, hogy még áprilisban volt az évforduló. Belegondolni is sok, hogy immár negyven éve vagyunk házasok, hosszú idő” – kezdte a szívműtétje után újjászületett sorozatsztár a Blikknek.

Várkonyi és neje Portugáliában ejtették meg jubileumi útjukat, egész pontosan Madeira szigetét fedezték fel. A házaspár élvezte a nyaralást, ám néhány dologhoz hozzá kellett szokniuk.

“Valami csodálatos hely, egy aprócska sziget az óceánban. Az egyetlen, ami furcsa volt számomra, hogy folyamatos a szintkülönbség, mivel a 750 négyzetkilométeren egy 1800 méteres hegy található, szinte nincs húsz méter, ahol ne lenne emelkedő vagy lejtő, de azért hozzá lehet szokni. A hegy tetejére is felmentünk a fellegek fölé, ahonnan csodaszép volt a kilátás. A fürdéssel viszont nem mertem próbálkozni, a mindössze húszfokos óceánt csak a helyi vagányok vállalják, én maradtam a medencénél. Arról nem is beszélve, hogy a hatalmas hullámok egy pillanat alatt odacsapják az embert a sziklákhoz” – meséltem mindenki Vili bácsija.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik