Szórakozás

Kínos közjáték zavarta meg a Jimmy-gálát

A több mint egy évtizede megrendezésre kerülő emlékestet idén egy NAV-razzia szakította meg, ami miatt több vendég csalódottan távozott.

A Zámbó család évről évre a Csepeli Művelődési Házban rendezi meg a Király tiszteletére szervezett gálát. A jó hangulat és a sztárfellépők mellett egy svédasztalos vacsorával is kedveskednek azoknak, akik a több mint tízezer forintos jegyet megvásárolják. Idén azonban nem várt kellemetlenség rondított az estbe.

“A barátnőim leptek meg a belépővel a születésnapomra. Úgy tudom, több mint tízezer forintba került egy jegy. Az előadás rendesen elkezdődött, de a szokásoktól eltérően szünetet sem tartottak, mert a NAV civil ruhás ellenőrei elkezdték faggatni a vendégeket, hogy mennyiért vették a jegyeket, és kaptak-e számlát” – mesélte a Blikknek egy Jimmy-rajongó.

A napilap információi szerint, négy órán keresztül vizsgálódtak a helyszínen az adóhatóság emberei, és amíg nem végeztek, nem léphettek be a VIP-nézők a vacsoraterembe.

“Mi már nem is vártuk ki, hogy beengedjenek, inkább hazamentünk, és így lemaradtunk a töltött káposztáról. Egyébként nem csak a NAV ellenőrzése miatt csalódtunk barátnőimmel. Azért is szomorúak voltunk, mert Kökény Attila, a Rising Starból ismert, ‘szlovák’ Jimmyként fellépő Peter Sramek, valamint Zámbó Krisztián mellett számunkra csupa ismeretlen fellépő volt csupán, holott sztárokra számítottunk, ahogy az régebben volt” – részletezte a csalódott hölgy.

Mindeközben Zámbó Krisztián azt sem vette észre, hogy a NAV egyáltalán a helyszínen járt: “Ha a nézőket kérdezgette is valaki, vagy volt valami ellenőrzés, abból én nem vettem észre semmit, hiszen vagy a színpadon, vagy a fellépők büféjében voltam. Apu emlékestje mindentől függetlenül csodálatosan sikerült.”

Az est szervezője Zámbó Marietta és Zámbó Árpy azonban nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik