Szórakozás

Johnny Depp megint elkelt

A sármos színész kétévnyi jegyesség után feleségül vette szerelmét, Amber Heard színésznőt.

Johnny Depp és Amber Heard a Rumnapló című film forgatásán találkoztak 2011-ben, egy évvel később pedig el is jegyezték egymást. Kapcsolatuk szorosabbá válását azonban titkolták egy darabig, aminek ahhoz is köze lehetett, hogy Heard biszexualitása miatt nehezen bólintott rá a lánykérésre.

A polgári szertartást kedden tartották Los Angelesben az 51 éves színész hollywoodi otthonában, a hétvégén pedig a családtagokat és a barátokat is vendégül látják, Depp 2004-ben vásárolt Little Hall’s Pond Cay nevű szigetén.

A Karib-tenger kalózai sztárjának ez a második házassága, az elsőt Lori Anne Allison színésznővel kötötte 1983-ban, két évvel később elváltak. Ezután Deppnek több filmsztárral volt hosszabb-rövidebb kapcsolata, köztük Jennifer Grey-jel és Winona Riderrel, akit feleségül is kért. Kate Moss brit szupermodell négy évig volt a menyasszonya, mielőtt Vanessa Paradise francia színész-énekesnővel találkozott volna. A pár 14 évig, 1998-tól és 2012-ig élt együtt, két gyerekük született, Lily-Rose és John Christopher.

Fotó: Northfoto

Ajánlott videó