Szórakozás

Egymilliárdot kaszált Hajdú Péter cége

Hajdú Péter (hajdú péter, )
Hajdú Péter (hajdú péter, )

A Frizbi atyja több lábon áll, és minden vállalkozása igen szépen jövedelmez.

Hajdú Péter a Borsnak adott interjújában beszélt többek közt anyagi helyzetéről is, ahol arra is visszaemlékezett, mire költötte első megkeresett millióját.

“Nem panaszkodhatom, sok lábon állok. A cégem ügynökségként is működik, fő bevételünket ebből nyerjük. Aztán itt van az éttermünk és a Magyarország Szépe Kft., ahol Kulcsár Edinával világraszóló sikert értünk el. Vannak be­fek­te­té­seim, a miskolci sörfesztivált is csinálom, és itt a tévéműsorom, a Frizbi is. A magánvagyoni helyzetemről nem szívesen beszélek. A cégem mérlegadatai nyilvánosak, az interneten megtekinthetők. Tavaly a cégnek egymilliárd forint volt a nettó árbevétele, és ez idén is meglesz” – meséli Hajdú, aki lelkiismeretfurdalással vásárolta meg élete első drága óráját.

“Volt egy közös projektem Galambos ­Lajcsival, ami jól jövedelmezett, és azt mondta, menjünk el, ajándékozzuk meg magunkat egy órával. Elmentem, és sok pénzért vettem magamnak egy órát. Akkor valamilyen szinten lelkiismeret-furdalásom is volt, hogy megkerestem egymillió forintot, és több mint a felét órára költöttem. Tiszta hülye vagyok, gondoltam. Lajcsi azt mondta, ez nem így van, megérdemled, mondta, és hidd el, amikor ránézel, eszedbe jut majd, hogyan került a karodra” – elevenítette fel Mr. Frizbi, aki azt is elárulta, ma már ha valami megtetszik neki, nem nézi, hogy mennyibe kerül.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik