Szórakozás

Szabó Zsófi hiszi, hogy örökölte édesapja tulajdonságait

A színésznő új kihívásokra vár; úgy érzi, magában hordozza a csodát. Azt is megtudhattuk, hogy Zsófi imád a sztárságban fürdőzni.

Szabó Zsófi, az RTL Klubhoz átigazolt – és az After X vége óta kissé háttérbe tolt – műsorvezető a Borsnak mesélt magáról és terveiről. A Jóban Rosszban sorozat egykori szereplője úgy véli, örökölte imádott édesapja, a Nemzet Színésze, Szabó Gyula tulajdonságait.

“Imádok a sztárságban fürdőzni, szeretem, ha fotóznak, pontosan tudom, hogy melyik a jobb profilom, hiszen ebbe születtem bele. De a nyugit ennél is jobban szeretem. (…) Egyetlen félelmem volt az életben, hogy az édesapámat elvesztem, és amikor ez áprilisban bekövetkezett – és érthetetlen módon, de túléltem, pedig azt gondoltam, hogy nem lesz utána élet –, azt vettem észre, hogy megerősödtem, és újra elkezdtem nyitni a világ felé. Én hiszem, hogy örököltem tőle és hordozok magamban valamit abból a csodából, ami megvolt benne, még akkor is, ha ezt sokan nem is ismerik el. Másrészről új kihívások előtt állok az RTL Klubnak köszönhetően, és várom az új feladatokat. A mostani a feltöltődés időszaka, a topon kell lennem, ha új lehetőséget kapok, mert brutálisan nehéz év van mögöttem” – mesélte Zsófi, aki azt is elárulta, nehezen megy neki az ismerkedés, mert fél, hogy új kapcsolatával rögtön bekerülne az újságokba.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik