Szórakozás

Zámbó Árpy hamarosan apa lesz

A Király öccse 55 évesen ismét kispapa lesz. Az aprócska bibi csupán annyi, hogy nem a felesége várandós, hanem a szeretője.

Zámbó Árpy márciusban már kezében tarthatja gügyögő csecsemőjét, ám a szerelemgyerek okoz némi felfordulást magánéletében. Árpy először nem is akarta felvállalni nyilvánosan a dolgot, a hírt is tagadta.

“28 éve élek párkapcsolatban, van egy 24 éves lányom. Nem tudok róla, hogy márciusban gyermekem fog születni. Ha így is lenne, senkinek semmi köze nem lenne hozzá! Ha csajozok, akkor úgy csajozok, hogy senki ne tudja meg, diszkréten” – mondta a Borsnak.

 Fotó: TV2

A napilap munkatársa ezután a szakítását kiteregető Zámbó Krisztiánt is utolérte, aki azonnal megerősítette a gyermekáldás tényét. Ezek után már Árpy is elismerte, de részletekkel továbbra sem kívánt szolgálni.

A Bors tudomása szerint azonban Jimmy testvére úgy döntött, elhagyja feleségét, hogy szeretőjével és a picivel lehessen.

“Szilvike rendkívüli, csodálatos nő, aki rettenetesen sok ideje vár Árpyra és arra, hogy ő legyen az első az életében. Beteljesült a szerelmük, igazi szerelemgyerek születik márciusban. Árpy már egy ideje nem él együtt a feleségével, pár hónapja pedig odaköltözött Szilvikéhez” – árulta el egy informátor.

 

Debreczeni Zita mindig is úgy képzelte, hogy 27 évesen anya lesz. Most ünnepelte a 34. születésnapját, erről mesélt. A részletekért katt IDE.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik