Light

20 üveg parfüm, 12 flakon sminklemosó – Nem spórolnak a villalakók

Nem szűkölködnek a VV7 lakói; a játékosok minden kívánsága teljesül, listájuk minden pontját beszerzik nekik a műsor készítői.

Gondolta volna, hogy az alig több, mint két hónap alatt 16 doboz műszempillát “fogyasztottak el” a Való Világ villájában? A játékosok abszolút kihasználják, hogy bármit megkaphatnak, legalábbis ez derül ki a Bors által megtudakolt számokból.

A cikkben azt írják, a villalakók eddigi bentlétük során 80 kiló húst, 15 kiló felvágottat, 560 péksüteményt, 75 kiló zöldséget és 97 kiló gyümölcsöt faltak fel, de ami ennél megdöbbentőbb, hogy milyen mennyiségű tisztálkodó- és szépítkező szert használtak el a játékosok.

Tusfürdőből 25, samponból és testápolóból 15, arctisztítóból 16, sminklemosóból pedig 12 flakon fogyott, de 20 üveg parfümre és 16 doboz műszempillára is égető szükség volt odabent. No és persze a stresszt is oldani kell, ezért 200 doboz cigarettát elszívtak már a feszkós villalakók.

Óvszerből bezzeg nem fogy sok; no nem azért, mintha nem lenne rá szükség, de a lakók inkább a terhességi tesztet részesítik előnyben; legalábbis ebből már két dobozzal is kellett beküldeni a stábnak.

Fotó: RTL2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik