Szórakozás

Istenes rajongói kiakadtak Lilura

Messiásként várják vissza a képernyőre rajongói a műsorvezetőt, mert Lilut már nem tudják nézni.

Istenes Bence ma indul haza Costa Ricáról, ahol jól megérdemelt nyaralását töltötte, miután nyár közepétől egyedül vezette végig az X-Faktort, a Való Világ 7-ben pedig minden második nap őt láthatták a nézők. Amíg Bence vízimentőset játszott a parton, és tette a szépet a helyi csajoknak, a rajongótábora majdnem az ereit vagdosta hiányában. Vagy épp azért, mert váltótársát, a magánéleti problémái miatt nem túl jó passzban lévő Lilut kellett nézniük.

Az utolsó posztja alatt olyanokat írtak, hogy “de jó, végre haza jössz. Lilut már nem bírom nézni se hallgatni”, “Végre, legalább te tuc viccelni nem ugy mint Lilu!”, “Lilu teljesen megöli a bulit minden masodik szava az h “terrrrmèszetesen”kicsit fejleszthetnë a szòkincsēt, na mindeggy amugy fullos a kep Bence :)))”, vagy hogy “Vàrunk màr! Mert màr nem birjuk. Lilu egyre idegesìtőbb. Amugy jò szìned lett Biztos a Fannika megfog mègjobban bolondulni ha meglàt”.

Bence egyébként nagyon diplomatikusan csak annyit válaszolt a kommentekre, hogy jól esik neki a várakozás, holnap már ő vezeti a VV-t.

Így sanyargatja magát Kulcsár Edina. A videóért katt IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik