Szórakozás

Berki: Minél több komment, annál több pénz

A TV2 műsorvezetője nem bánja, ha az emberek mocskolódnak fotói láttán. Ahogy mondja, ő akkor is azt csinál, amit akar, és még a zsebe is megtelik.

A Costa Ricáról hazatért celeb alig tette be a lábát Magyarországra, máris nagy port kavart maga körül közösségi oldalára feltöltött fotójával. A felháborodást kiváltó képen másfél éves kislányával, Natival pancsolnak meztelenül, de többen undorítónak és betegesnek gondolták a jelenetet.

A közutálatnak örvendő Berkit azonban egyáltalán nem zavarja, hogy mit gondolnak róla, sőt arra buzdít mindenkit, hogy írják meg a véleményüket, mert ő annál gazdagabb lesz, de persze továbbra is kislányával fog fürdőzni esténként.

“Imádjuk egymást, és nagyon jó együtt fürdeni, és amíg lehet, én a kislányommal fogok estéként együtt fürdeni. A többi pedig nem érdekel. Örülök a sok kommentelő véleményének, továbbra is várom őket. Minél több komment, annál több pénz” – mondta Berki az Aktívnak.

A vitatott kérdésben, mi szerint a szülő mutatkozhat-e meztelenül gyermeke előtt, sokan Berki mellé álltak. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus is elmondta, három éves korig ez teljesen normális, és azután is család- és kultúrafüggő a dolog.

Lilu megszállottságáról vallott, amihez sokszor kisfia a partnere. Részletek ITT.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik