Szórakozás

Berkit lepattintotta az Éden Hotel versenyzője

Krisztiánon egyértelműen látszott, hogy nincs hozzászokva a visszautasításhoz.

Berki Krisztián állítólag a február végén induló Éden Hotel forgatásán sem bírt a vérével, és megpróbálta összeszedni magának az egyik versenyzőt. Felébredt benne a vadászösztön a dögös csajok és a taktikus játék láttán, és figyelmen kívül hagyta, hogy ő nem a főnyereményért küzd, hanem a műsort vezeti.

“Berki szinte minden csajjal flörtölgetett, próbálta fűzni őket. Mindig körülöttük lebzselt, tette nekik a szépet. Különösképpen Bea tetszett neki nagyon, ezért folyton nyomult nála. Beának ugyan biztosan jólesett a közeledése, de nem adta meg magát Berkinek, hanem a játékra koncentrált, hiszen ő nyerni jött. Berki közismerten nagyképű, ezért nem tetszett neki túlságosan, hogy Bea visszautasította. Eleinte azt hitte, hogy a lány csak húzza az agyát, és egy idő után majd nem áll ellent, de tévedett. Beának cseppet sem jött be Krisztián, akin egyértelműen látszott, hogy nincs hozzászokva a visszautasításhoz. A hiúságának nyilván nem tett jót” – mondta a Blikknek egy stábtag.

Berki egyébként nem emlékszik ilyesmire. A lap megkeresésére azt válaszolta, hogy stábtaggal és szereplővel összejönni amatőr dolog, ő viszont egy profi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik