Szórakozás

VV Maci visszatért a villába

A Való Világ egykori játékosa már jobban van, kiengedték a kórházból és még a valóságshow kulisszái mögé is beleshetett.

VV Maci egészségügyi állapota miatt kényszerült feladni a versenyt. A hír nem csak őt, de a villalakókat is megrázta. Most már jobban van a körülményekhez képest, ám év végéig 50 kilótól kell megszabadulnia, hogy megműthessék. A túlsúlyos srácot kiengedték a kórházból, első útja pedig a villába vezetett, ahol a kamera túloldaláról követhette az eseményeket.

“Bemehettem a kulisszák mögé, amely hatalmas élmény volt számomra. Furcsa volt más szemszögből szemlélni az eseményeket és kívülről nézni a még bent maradt játékosokat. Nem gondoltam volna, hogy egyszer látni fogom, milyen a tükör másik oldalán állni” – mesélte a Blikknek Maci, aki így is jó szívvel gondol vissza a játékra, főként, hogy azóta felkéréseket is kapott.

“Most azonban, hogy számomra véget ért a műsor, megpróbálom minden cseppjét kiélvezni a népszerűségnek, hiszen igaz, hogy csak két hónap volt, de életre szóló élmény. Szerencsére már most kaptam felkéréseket.”

Fotó: RTL2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik