Szórakozás

VV7: Fanni és Dennis pár órát is alig bírnak egymás nélkül

A villa szexuálisan igen aktív párocskája rosszul viselte a külön töltött éjszakát.

Maci rosszulléte és játékból való távozása kicsit elvonta a figyelmet a villalakók életének egyéb történéseiről, pedig nagyon úgy néz ki, hogy Fanni és Dennis kapcsolata egyre komolyabbra fordul.

Az akkor még teljesen egészségesnek tűnő Maci ugyanis a szuperképességét, egy romantikus estét és éjszakát – hölgy jelentkező hiányában – jóbarátjával, Denisszel töltötte el. Már a programra induláskor is látszott, hogy a “szerelmespár” kissé nehezen búcsúzik egymástól, aztán ez a hangulat mindkettőjük estéjére rányomta a bélyegét.

Dennis persze azért élvezte a kint kapott thai-masszázst, sőt sz sem bánta volna, ha a masszőz “rámarkol a zsákjára”, ettől függetlenül alig várta, hogy visszatérjen az ő loboncos és szabadszájú Fannijához. A nagyhajú lány pedig Dórinak panaszolta el, hogy milyen rossz volt az éjszakája a fiú nélkül, és többször is felriadt álmából Dennist keresve.

Aztán a megérkezés kissé viharosra sikerült, ugyanis Maci sokkolta a többieket azzal, hogy egyedül tért vissza a villába, elmesélve, hogy Dennis időközben részegen lelépett. Így aztán Fanni inkább dühösen a rossz poén miatt, mint sem örömmel fogadta vörös rózsával érkező párját; a szokásos trágár visongása közben azért jól látszott, hogy megkönnyebbült a fiú visszatérésétől, és Dennis is megpuszilgatta ordítozó szexpartnerét.

Önök mit gondolnak, tényleg igazi komoly kapcsolat fűződhet a két hebrencs játékos között?

Olvasta már? Fanni sikítva vette tudomásul, hogy Maci nem tér vissza a villába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik