Szórakozás

VV7: Dávid kiakadt az RTL-re

A kiesett játkos állítja, hogy a villában szexelt Zsuzsával, de a készítők direkt nem vágták be a jelenetet.

A Való Világ 7 első kiesője, Dávid teljesen kiakadt, mert szerinte a műsor készítői semmit sem tettek meg annak érdekében, hogy játékban maradjon. Sőt, szerinte direkt vágták ki az őt népszerűsítő jelenetek nagyrészét.

“Én végig az a szórakoztató karakter voltam, aki a beköltözéskor egy szál alsónadrágban a pezsgőfürdőbe ugrott. De körülbelül a harminc százaléka került adásba annak, amit bent műveltem. A nézők nem láthatták a Macival kialakult kapcsolatomat, ahogyan a Zsúval való együttlétünket sem vágták be. Pedig mi szexeltünk először a villában. El volt ez már döntve, hogy fiúnak kellett kiesnie a játékból. Ellenkező esetben felborult volna a férfi-női egyensúly odabent. Aztán bejött helyettem Robin, aki szerintem megjátssza, hogy a lányok érdeklik” – mondta a Borsnak Dávid, aki csak hat napot töltött a villában.

Az RTL álláspontja a következő: “Érthető, hogy mindenki másban keresi az okokat, csak magában nem. Ha szükségét érzi, a produkció biztosít számára szakembert, aki segít feldolgozni a történteket. Azzal pedig tisztában kell lenni, hogy a szereplés egy valóságshow-ban nem garancia a médiakarrierre.”

Fotó: RTL II

Ajánlott videó

Olvasói sztorik