Szórakozás

Parkolási társasággal balhézott Benkő László

A tavalyi taxis eset után megint utcai viszályba keveredett a fővárosban a legendásomegás.

Benkő László néhány napja ismét egy utcai összetűzésbe keveredett, ám ezúttal nem egy erőszakos taxissal, hanem egy parkolótársaság embereivel, méghozzá a Bőrgyógyászati Klinika előtt.

“Orvoshoz jöttem időpontra, a környéken nem volt hely, de a kapu elé még odafért úgy a kocsim, hogy elegendő hely maradt mellette a közlekedésre, és a portásnak is jeleztem, nem maradok soká. Amikor körülbelül húsz perc múlva kijöttem, már kerékbilincs volt az autón. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy nagyon bosszús lettem. Mint kiderült, a parkőröknek a portás is jelezte, hogy mindjárt jövök, de nem érdekelte őket, és amikor felhívtam a megadott számot, nem vették fel. Csak amikor a kórház telefonjáról jelentkeztem, akkor jártam sikerrel, és kiderült, sokat kell várnom” – mondta a Blikknek a Kossuth-díjas billentyűs, akinek ez volt az első kerékbilincse.

“Tudomásul vettem, hogy megbírságoltak, de azt most sem értem, miért bilincselnek azonnal, főleg egy egészségügyi intézmény előtt. Szerencsére ezúttal nem ért semmilyen testi bántalmazás, de megint szembesülnöm kellett azzal, hogy a tiszteletet és a megértést egyre kisebb betűvel írják itt minálunk, és ez a legelkeserítőbb” – tette hozzá Benkő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik