Szórakozás

Fia is tanár úrnak hívja KERO-t

Kerényi Miklós Gábor tényleg olyan szigorú, mint mondják. De ez a célravezető.

A néhány napja még Tillával intim tornázó KERO-t általában megelőzi a híre, az emberek szigorú és kemény embernek tartják.

“Rólam, a szigorúságomról,a határozottságomról, az erőteljességemről vannak mindenféle mendemondák. Abban hiszek, hogy az embernek nagyon őszintén, nagyon határozottan, nagyon egyenesen kell megmutatkoznia, és akkor tudok egy művésznek vagy épp művészjelöltnek segíteni. Nem hiszek a kedveskedő, simogatóan mellébeszélő dolgokban, viszont a legnagyobb feszültségek után is tudok kedves lenni, és a szikrákat soha nem viszem ki a próbáról. Engem a különleges teljesítmény, az átütő színházi siker izgat, és nem nagyon tudok engedményt adni senkinek, még családtagnak sem. Máté fiam például, aki maga is színész, tanár úrnak hív és a színházban eszében sincs tegezni” – mondta a Borsnak adott interjújában a Rising Star zsűritagja, akit ennek ellenére állítólag szeretnek az emberek.

“Megszólítanak az utcán, tanár úrnak neveznek és gratulálnak. Valóban szebb húst kapok a hentesnél és a közértben, a reptéren is előreengednek, ha hosszú a sor. Én ennek nem mindig dőlök be, de jólesik” – tette hozzá Kerényi Miklós Gábor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik