Szórakozás

Elvált férfit szeret Pintácsi Viki

Az énekesnő és párja közösen nevelik Viki három gyermekét, s sok időt tölt velük a férfi 13 éves kislánya is.

Válások után, három gyerekkel, negyvenen túl nem lehet egyszerű új párkapcsolatot létesíteni, Pintácsi Vikire azonban két évvel ezelőtt újra rátalált a szerelem. Párjával, Ivánnal közösen nevelik Viki három gyermekét, s sok időt tölt velük a férfi 13 éves kislánya is.

“Amikor Ivánnal megismerkedtünk, éppen egy nagyon nehéz időszakban voltam. Akkor maradtam egyedül a három gyermekkel, egy félkész, vakolatlan házban, Viktor fiam nem sokkal korábban hagyta abba a kemoterápiát. A betegsége miatt nem tudtam annyi munkát vállalni, mint előtte, anyagilag és szakmailag sem voltam a topon” – kezde a Borsnak Viki, aki már tudja, hogy jól döntött a szintén elvált férfival való ismerkedéssel.

“Volt, aki megkérdezte, hogyan mertem egyáltalán ismerkedni. Azt gondolom, hogy az egyensúly belülről fakad, nem attól leszünk egyensúlyban önmagunkkal, hogy rendet teszünk az éle­tünkben. Sokan gondolják, hogy csak akkor vonzhatjuk be a jó párkapcsolatot, ha minden rendben van körülöttünk, és akkor megtalálhatjuk a másik felünket. Szerintem pedig két ‘egész’, önmagával rendben lévő embernek kell egymásra találnia egy sikeres kapcsolathoz, hiszen ha két fél egyesül, mi lesz velük esetleg egy szakítás után? Ismertem magam, és tudtam, hogy jó társ leszek. Házias vagyok, gondoskodó, mindent meg lehet velem beszélni, viszont tudom, hogy nehéz is elfogadni például a sok állatomat és azt, amilyen laza szülő vagyok. De minél idősebb vagyok, annál inkább azt gondolom: nem jár rosszul, aki a mi szerető családunkba bekerül. (…) Egyébként mindkét volt férjemmel a mai napig nagyon jóban vagyok, a második az új szalonom felújításában segít, az első pedig bemutatót fog tartani az egészséges termékeiről az Életmód Centrumom megnyitóján” – tette hozzá az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik