Szórakozás

Újra sínen van Pintácsi Viki élete

Sikerült leküzdenie a nehézségeket, és rendeződni látszanak a dolgok az énekesnő körül.

Pintácsi Viki nagyon nehéz időszakon van túl. Kisfiát leukémiával kezelték, kirabolták a házát, totálkárosra tört az autója, és egy váláson is túl van. Szandi nővérének optimizmusa azonban töretlen, és úgy tűnik, végre rámosolyog a szerencse is.

“Éppen a napokban voltunk kontrollvizsgálaton. Ennél jobb vérképe nem is lehetne! Úgyhogy már elfelejthetjük az egykori súlyos betegséget, a leukémiát. Viktor egy igazi kis pasi, aki nagyon tehetségesen énekel és gitározik” – meséli Viki a Vasárnapi Blikknek 13 éves kisfia gyógyulásáról.

 Fotó: Facebook

Az elmúlt időszak pedig egy szerelmet is hozott a fotós-énekesnő életébe:

“Tavaly január elején ismertem meg Ivánt, akivel másfél éve szeretjük, és nagyon jól kiegészítjük egymást. Ő civil, szoftverfejlesztő mérnök, de szerencsére imádja a zenét és a gyerekeket, valamint az összes kutyánkat. Számomra nagyon fontos volt, hogy ha valakivel komolyan új életet kezdek, az ne csak elfogadja, hanem szívből szeresse is a gyermekeimet. Ez nekem sem esik nehezemre, így határozottan örültem, hogy ő is hozott egy kislányt a kapcsolatunkba. A családunk így teljes és boldog” – mondta el Viki, aki a munkájában is megtalálta önmagát:

“A retró zenekarommal és interaktív gyerekműsorommal rendszeresen fellépek, emellett nagy örömmel segítek nőtársaimnak egy sminkes és egy fodrász segítségével megmutatni, hogyan ragyogjanak és csábítsanak a szépségükkel.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik