Szórakozás

Lilu: Nem tudom, hogy merre tart az életem

A műsorvezető közösségi oldalán tisztázta a magánéletéről szóló híreket.

Ma reggel, a Story magazin hasábjain derült ki, hogy válságban van Lilu házassága. A tönkrement kapcsolatról már több kollégája is tudott, ahogyan arról is, hogy férje kiköltözött közös otthonukból. A szőke tévés most közösségi oldalán szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Habár konkrétumokat nem osztott meg, azt elmondta, nehéz időszakot él meg a családja.

“…tisztában vagyok vele, hogy képernyősként az emberek kíváncsiak a magánéletemre, most mégis megértést és türelmet szeretnék kérni mindenkitől, mert egyelőre magam sem tudom, hogy merre tart az életem, nem tudok újat mondani senkinek.

Az egyetlen, amit biztosan tudok, hogy a kisfiam a legfontosabb számomra, rajta kívül senkinek sem szeretnék most megfelelni. Őt viszont mindenek felett védeni szeretném és segíteni abban, hogy ebből a számunkra elmondhatatlanul nehéz időszakból a lehető legkevesebbet érezzen. Miatta kérem az újságírók megértését, azt, hogy higgyék el: nincs mit kiásni, nincs új hír, nincs olyan, amivel ez a történet továbbgörgethető.”

Fotó: Facebook

Kitetoválták Vajna Tímeát. A részletekért kattintson IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik