Szórakozás

Komoly műtéten esett át Esztergályos Cecília

A művésznő csípőprotézist kapott, és egyelőre még nem tud lábra állni.

Nyolc éven át fájdalom kínozta Esztergályos Cecíliát, aki többféle kezeléssel próbálta túlélni, hogy csigolyái összecsúsztak, csípője pedig elkopott. A közelmúltban már olyan fájdalmai voltak, hogy elkerülhetetlen lett a műtét – írja a Bors.

“Ép ésszel nem lehetett kibírni azt a nyolc hónapot, borzasztó sokat szenvedtem. Mostanra már túl vagyok egy többórás műtéten, csípőprotézist kaptam. Az orvosom pihenést javasolt, és felülvizsgálatokra kell járnom. Szerencsére zseniális szakemberhez kerültem, és már sokkal jobban érzem magam” – meséli a lapnak a művésznő, aki azért még nem a régi.

“A napokban próbálgattuk a lépcsőn járást, egyelőre még nem jártam nagy sikerrel. Eddig járókeretem volt, most már egy bottal járok, és lassan a nélkül szeretnék élni. Az uram rengeteget segít, nélküle elveszett lennék. Itthon nem is csinálok semmit, néha főzök, pakolgatok, nézek kifelé az erdőbe az otthonunkból, és semmihez nincs kedvem. Teljesen legyengültem” – mondta el a színésznő, akit gyógytornász is segít, és így reméli, hamarosan újra színpadra állhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik