Szórakozás

Nagy Feró meztelen nőt dobált

Az énekes egy készülő mozifilmben került közel egy pucér lányhoz, de nagyon illemtudóan viselkedett.

Nagy Feró egyre többször mutatkozik prózában. Nyáron az egyik apróhirdetési oldal reklámjában szerepelt, majd Gyurcsík Tibi videoklipjében állt statisztának. A 2004-es Argo című film után pedig, most egy új alkotásban, a Cargo Designban alakít kamionsofőrt.

A Beatrice frontembere különösen élvezte a forgatást, hiszen egy meztelen fiatal lány is kapott maga mellé.

“Bár nagy hidegben forgattunk, de a fülkében túlfűtött volt a hangulat. Egy lenge öltözetű hölgy egyébként is mindig jót tesz a kedélyeknek és sok vicces szituációt teremt. Pláne, hogy még a ‘lenge’ se volt rajta. Többet nem árulok el, mert akkor nem lesz meglepetés” – mesélte Feró a Borsnak.

Az említett hölgy, Mártoni Edina azt is elárulta, hogy az énekes igazi úriemberként bánt vele, mint ahogyan a stáb többi tagja is.

“Egyáltalán nem voltam zavarban azért, mert több férfi is ott volt körülöttem, miközben én meztelenül feküdtem a ka­mionfülkében. Mit szégyenlősködjek, mindenki látott már pucér női testet!? Kellemesen csalódtam: a fiúk tudták magukat tartani a szerephez, nem lépték át a határokat, nem szólogattak be, és kínos helyzetbe sem hozták magukat vagy engem. Sőt feltűnően kedvesek és udvariasak voltak. Feró kifejezetten lovagiasnak bizonyult: amikor nem forgott a kamera, akkor segített betakarózni. Folyamatosan dőltek belőle a spontán vicces sztorik. Az állandó poénkodásai miatt pedig sokszor elnevettem a jelenetet. Nehéz volt tettetnem az eszméletlen lányt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik