Szórakozás

Kórházba került Gombos Edina

A terhes műsorvezetőt nagy fájdalmakkal vitte be a kórházba egyik kollégája, miután rosszul lett egy céges rendezvényen.

A TV2 csütörtök este rendezte meg zártkörű évindító buliját, amelyen Gombos Edina is részt vett. A hatodik hónapban járó kismama azonban váratlanul rosszul lett, görcsök kínozták, így arra kérte kollégáit, hogy vigyék haza. Az aggódó munkatársak azonban úgy látták, komoly a helyzet, így inkább a kórházba indultak el vele.

“Azt mondják, a vesegörcs és a vesekő felér egy szüléssel, annyira fájdalmas. Ezt én megspékeltem még egy terhességgel is. Elmondani sem tudom, mekkora fájdalmaim voltak, kiegyenesedni is alig tudtam. Ráadásul még fájdalomcsillapítót sem ve­het­tem be! Már volt korábban három kövem, ez amolyan családi betegség nálunk, mert mindenki átesett rajta. A partin még abban reménykedtem, hogy otthon majd kezelni tudom magamat, és ráérek másnap kórházba menni, de utólag hálás vagyok a kollégámnak, hogy bevitt a kórházba” – mondta el a Borsnak Edina.

A szőke tévésnél szerencsére nem indult be a szülés, kisfia pedig gond nélkül átvészelte az izgalmakat. “Először a babát nézték meg, hogy jól van-e, mert a görcsöktől akár még a szülés is beindulhatott volna. Szerencsém volt, mert ő az ujját cumizva aludta végig az én szenvedésemet, egyáltalán nem volt veszélyben.”

Az újabb terhességre nem vállalkozó műsorvezetőt estére bent tartották a kórházban, de másnap már munkába is állt, ugyanis nem szeretett volna kellemetlenséget okozni kollégáinak.

“Éjfél körül kerültem a kórházba, bent tartottak, és infúzióra kötöttek, amikor kiderült, mi a bajom. Éjjel már nem tudtam átíratni a másnapi forgatási rendet, ezért elmondtam az orvosnak, hogy pénteken mindenképpen dolgozni fogok, mert számítanak rám. Szerencsére már jobban vagyok, terveim szerint a hétvégén szülöm meg a ne­gye­dik kövemet!” – viccelődött Edina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik