Szórakozás

Zámbó Krisztián nem tudja egyedül fizetni az albérletét

Az énekes habár szakított barátnőjével, mégis együtt élnek, amelynek leginkább anyagi okai vannak.

Zámbó Krisztián közösségi oldalán jelentette be, hogy négy év után véget ért párkapcsolata, melyet korábban az Édes Élet nézői is nyomon követhettek. Ezután azonban visszahátrált a dologból, és azt nyilatkozta, bonyolult helyzetbe kerültek.

Krisztián az Aktívnak nyilatkozott, és titokzatosan annyit mondott, hogy mindkettejük fülébe bogarat ültettek, és a féltékenység megmérgezte a szerelmüket. Ennek ellenére bízik benne, hogy ismét boldogok lehetnek és a jövőben az esküvőre is sor kerülhet. Most arra van szükségük, hogy leülepedjenek bennük a dolgok és külön töltsenek némi időt, ami azért nem túl egyszerű, tekintve, hogy anyagi megfontolásból, még mindig közös otthonon osztoznak.

“Igaz a hír, hogy a kedvesemmel, Zsuzsival egy kisebb szakításon mentünk át, de ugyanúgy szeretjük egymást, ráadásul továbbra is együtt lakunk. Ez a legnehezebb, de nem engedhetjük meg magunknak, hogy külön költözzünk, és mind a ketten külön albérletet fizessünk. (…) Most az a kérdés, hogy meg tudunk-e még bízni a másikban, de szerintem mi még 20-30 év múlva is így leszünk” – mondta az egykori X-Faktoros.

Nagyra nőtt II.Erzsébet legifjabb dédunokája. A fotókért kattintson IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik