Szórakozás

VV Fanni maga alá pisilt

A loboncos villalakó egy tál vízben ült mosakodás gyanánt, de nem bírta ki, hogy a tőle 20 centire lévő vécében könnyítsen magán.

A villában uralkodó dzsungelhierarchia értelmében Fanni, Dennis és Dani a legalávalóbb kasztba, a rovarok közé tartoznak. Ennek eredményeként mindennapjaik komfortfokozatát is megnyirbálták. Nem használhatják például a fürdőszobát, így mosakodni csak lavórban tudnak. A villa párocskája ennek ellenére remekül elszórakozott fürdőzés közben. Fanni már a legelején figyelmeztette Dennist, hogy pisilnie kell, és amikor egyedül maradt az üvegtálban, el is engedte, amit kellett.

“Én a lavórba belepisiltem. Úgy van, ha én vizet érek, vagy fürdök, vagy ilyenek, nekem akkor beindul a húgyrendszerem, és pisilnem kell. Nem szégyellem” – magyarázta Fannika, akinek úgy tűnik jobban esett saját vizeletében áznia, mint hogy a kétlépésnyire található vécét használja.

Az már mondjuk biztos, hogy Lilu nem csípi a nagyhajú lányt, hiszen a jelenet után nem tért magához, aminek aztán a továbbiakban is hangot adott. Ennyit a műsorvezetői pártatlanságról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik