Szórakozás

VV7: A család félti Edinát Lacitól

Az erdélyi lány nagynénje a BeleValóban fejtette ki véleményét a villa friss románcáról.

Ahogy már a tegnap esti összefoglaló után is megírtuk, Edina és Laci kapcsolata új fázisához érkezett: az eddig a kamerák miatt húzódozó, de láthatóan fülig szerelmes lány beadta a derekát, és szenvedélyes éjszakát töltött el a magát facérnak jellemző fiúval. Edina nagynénje viszont nem örült a kibontakozó románcnak, szerinte Laci csak kihasználja Edina jóhiszeműségét. A lánynak két éve nem volt kapcsolata, mindenkitől tartotta a távolságot, most viszont félő, hogy megsérül majd.

“Edinát nagyon féltjük ettől az egész dologtól, mert tudjuk azt, hogy a Laci nem érzelmi szinten közeledik felé, hanem csak kihasználás szinten. Ezt látja az egész család. Edina nagyon szerelmes a Laciba, ezt mindenki tudja, de a Laci viszont nem. Ez taktika nála. (…) Laci minden szépet és jót mondott addig, amíg a bugyi le nem került” – vélekedik a nagynéni, aki azt is elmondta, Edina szűkebb környezete nem fogja jó szemmel nézni a lány villabéli szexuális kalandját. De ennél sokkal fontosabbnak tartja, mennyire sérülhet unokahuga lelke.

“Edinának akkor volt utoljára kapcsolata, míg élt a vőlegénye. Annak már két éve lesz, és azóta távol tartott magától mindenkit. A bezártság sajnos kihozta belőle azt, hogy Laci csapdájába került. Laci arcán én azt látom, hogy nem szerelmes” – mondta el Edina rokona, aki szerint a lány össze fog törni a villarománc miatt.

Önök hogy látják?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik