Szórakozás

Papp Gergőt eltávolítják az Aktívból

A műsorvezetőnek azután kell távoznia, hogy Hajdú Péter cége átvette a magazin gyártását.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a TV2 sztárhírekkel foglalkozó műsorának, az Aktívnak a gyártását Hajdú Péter cége vette át januártól. A Frizbi házigazdája akkor azt nyilatkozta, hogy előfordulhatnak majd személyi változások, hiszen a csatorna az ő kéréseit is figyelembe veszi, most mégis azt állítja, mit sem tud arról, hogy Papp Gergő kényszerpihenőre megy.

“Már valóban átvettük az Aktív gyártását, de a műsorvezetők szerződését a TV2 intézi, nekem abba nincs beleszólásom, hogy ők kit alkalmaznak. Én eddig nem értesültem arról, hogy Gergőt levennék a képernyőről” – mondta Hajdú a Blikknek.

 Fotó: TV2

Papp Gergő, alias Pimasz Úr sem tudott bővebb információval szolgálni távozásával kapcsolatban, de az már biztos, hogy az Aktívot várandós kolléganőjére, Gombos Edinára hagyják, akinek ezentúl egyedül kell megbirkóznia a feladattal.

“Épp folynak a tárgyalások arról, hogyan tovább. Pontosat még nem tudok” – nyilatkozta szűkszavúan Gergő, aki már öt éve állandó arca a magazinműsornak.

“Gergő rengeteget dolgozott az elmúlt időben, ezért némi pihenésre van szüksége, de szó sincs arról, hogy ne lennénk megelégedve a munkájával. Továbbra is számolunk vele, csupán egy időre most háttérbe vonul. Amíg ez így lesz, Edina vezeti egyedül a műsort” – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik