Light

Pimasz Úr nem fizet a celebeknek

Papp Gergő és felesége már közös műsoruk harmadik évadát kezdik, amihez annak ellenére is találnak újabb és újabb alanyokat, hogy nem fizetnek érte egy forintot sem.

A Pimasz Úr ott alszik című reality több szempontból is különlegesnek számít a hazai televíziózásban. Egyrészt, mert Papp Gergő és párja, Juhász Judit ketten készítik el a műsort a legapróbb részletekig, másrészt a celebek nem kapnak gázsit azért, amiért bepillantást engednek az életükbe.

“Sajnos ma a celebek és ismert emberek többsége hozzá van szokva, hogy ha megjelenik egy hasonló műsorban a képernyőn, akkor fizetnek érte, de aPimasz úr ott alszik nem erről szól, itt nem kapnak pénzt a szereplésért. Ez egy portréműsor, itt nem pénzért szerepelnek az emberek” – árulta el az Origonak Gergő, aki arról is mesélt, hogy mik a leggyakoribb kifogások, amiért a felkért sztárok elutasítják a szereplést.

“Érthető okok állnak a háttérben, általában arra hivatkoznak, hogy kicsi a lakás, és nem férünk el, nem szeretnék megmutatni a gyermeküket a kamerának, vagy azt nem szeretnék, ha a lakásukról felvétel készülne.”

Gergő párja pedig azt is elmondta, hogy miért nem fizetnek az “ottalvásért”: “Nem lehet megvenni valakinek a személyiségét, a valós életének egy részét. Nem szerepet játszanak el a szereplők, nincsen forgatókönyv, és nem is kérjük meg őket, hogy beszéljenek a kérésünkre konkrétan valamiről. A spontaneitás teszi a műsort különlegessé és valóssá, mert életszerűséget kap a néző. A felkért személyek is mindig meglepődnek azon, hogy minden rajtuk múlik, mi csak sodródunk, és oda megyünk, ahova ők akarják.”

Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik