Szórakozás

VV Edina családja tanácsára kukkol

Az erdélyi villalakó különös élvezettel figyeli játékostársai szexuális életét, de édesanyja azt állítja, ez a taktikája része.

VV Edina már nagyon nehezen bírja vágyai visszafojtását, de anyukájának megígérte, hogy nem hoz rá szégyent, és nem szexel a kamerák előtt. Habár egy igen furcsa maszatoláson már túl van Lacival, ő inkább csak kukkol, jobb híján Fannit és Dennist, akik még akkor sem zavartatták magukat, amikor Edina a takarójuk alá lesett aktus közben.

Edina édesanyja azonban azt állítja, lánya nem olyan buta és naiv, mint amilyennek tűnik, csupán megfogadta a tanácsukat, és úgy viselkedik, hogy az érdekes legyen a nézők számára.

“A gyerekem tisztában van a szexszel. Szerintem tudja, hogy a kukkolással a tévébe kerül, ezért csinálja, nem kíváncsiság hajtja. Megmondtuk neki: úgy viselkedjen, hogy adásba kerüljön, legyen érdekes. Ezt úgy csinálja, hogy végig őszinte! Egyáltalán nem naiv, tapasztalatlan, csak annak néz ki. Nem haragszom rá a kukkolás miatt, és Laci miatt sem. Nem helyeslem, de nincs mit tenni, szerintem beleszeretett” – mondja Edina anyja a Borsnak.

Fotó: RTL2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik