Szórakozás

Nem zárta még le a múltat Zámbó Krisztián

Az Édes Élet egykori szereplői ugyan egy időre véget vetettek kapcsolatuknak, de még átgondolják, lehet-e közös jövőjük.

Zámbó Krisztián szakított párjával, Takács Zsuzsival írtuk meg a minap, amikor a TV2 celebrealityjéből is jól ismert sztárcsemete a Facebookon tette közzé a szakítás hírét.

“Pár nappal ezelőtt valóban szakítottunk, ezt nem véletlenül tettem ki az oldalamra sem, igaz, később megbántam, és le is szedtem” – mondta el a Blikknek Zámbó Krisztián, aki egyelőre nem szeretné a részletekbe avatni a nyilvánosságot, de azért azt elmesélte, még lehet esély a kapcsolat folytatására.

“Vannak gondjaink, szoktunk vitatkozni is, de mindenki követhet el hülyeséget . Nem érdekel, hogy ki mit gondol vagy mond. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, ezt nem tudom még egyelőre én sem. Nem utáljuk egymást, felnőtt emberek vagyunk. Igaz, hogy ő jött értem a minap a debreceni fellépésemre, ez is azt mutatja, hogy jól kezeljük a helyzetet. Szükségünk van néhány hétre, hogy leülepedjenek bennünk az érzelmek, és tisztán lássunk. Akármi is lehet az új évben, hiszen négyéves szerelmi életünkről van szó, ezt eldobni nem egyszerű, ahogy bizonyos pontoknál folytatni sem” – mondta el Jimmy fia, aki nemrégiben még azt tervezte, esküvője napján is kilátogat majd édesapja sírjához.

Fotó: Steiner Gábor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik