Szórakozás

Psota Irén életéért aggódnak barátai

A 85 éves színésznő egészsége nagyon leromlott, a kórházi kezelést azonban nem fogadja el, és az orvosi utasításokat sem tartja be. Pályatársai remélik, hogy minden rendben lesz.

Psota Irén újéve rosszul indult, hiszen szilveszter éjjelén rohammentőt kellett hozzá hívni, miután szívinfarktusra utaló tüneteket produkált. Fulladt, gyengének érezte magát és szédült – írja a Bors. Mindezek ellenére a művésznő saját felelősségre az otthonában maradt. Nem akart ismét kórházba kerülni, bár múlt tavaszi infarktusa sem ijesztett rá túlságosan. Azóta se mondott le káros szenvedélyéről, a dohányzásról.

Mostani rosszullétének karácsony előtt még semmi jele nem volt. Akkor még jókedvűen üzent rajongóinak, jelenleg pedig barátja, Farkas Gábor Gábriel tolmácsolta szavait.

“Irénnél valóban kint voltak szilveszterkor a mentők, és el is látták. Most pihenésre van szüksége. Kérem, tiszteljük meg a művésznőt azzal, hogy nyugodt körülményeket teremtünk számára. Nagyon jólesik neki a felé irányuló szeretet, érdeklődés, és üzeni: köszönöm, jól vagyok. Csak múló rosszullét volt, egy kis meghűlés. Irén nem szereti ezeket a hideg hónapokat, nagyon várja a tavaszt, hogy kisüssön a nap. Boldog új évet kíván mindenkinek!” – írta Gábriel.

Psota évtizedes barátnője és kolléganője, Törőcsik Mari is örülne, ha a Nemzet Színésze inkább a kórházi kezelést választaná, hiszen nagyon aggódik érte, de a színésznőre senki sem tud hatni.

“Nagyon szeretjük egymást, éppen ezért végtelenül sajnálom, hogy nem hallgat az orvosokra. A barátai, én sem tudok rá hatni, hogy bemenjen a kórházba” – nyilatkozta a napilapnak Törőcsik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik