Szórakozás

Rohammentőt hívtak Psota Irénhez

A művésznő otthonában lett rosszul, komoly fulladási roham jött rá.

Psota Irén, Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze számára nem túl szerencsésen kezdődött az új év – írja a Blikk. A lap olvasóriportere ugyanis beszámolt róla, hogy a művésznőt otthonában kellett ellátni rosszulléte miatt.

“Itt a környéken mindenki tudja, hogy csendesen éldegél a házban a művésznő, sokat hallják köhögni, és azt is tudják az itt élők, hogy káros szenvedélyéről, a dohányzásról sem tudott még lemondani. Mindannyian megdöbbentünk, amikor megtudtuk, hogy a kiérkező rohammentő Irénke nélkül ment el. A szomszédok mind arról beszéltek, hogy jobb lett volna, ha beviszik, mert ott mégiscsak jobban tudnak rá figyelni. Az ő korában és egészségi állapotában ez lenne a biztonságos” – mondta el a bulvárlapnak a házban szilveszterező egyik olvasó, aki úgy tudja, a 85 éves művésznőt a mentőorvos ellátta, és sokáig győzködte, hogy hadd vigyék be a klinikára, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy nem megy sehová. Psota Irén végül aláírta azt is, hogy saját felelősségére tagadta meg a kórházba szállítását.

A művésznőt rendszeresen segítő ápolónő röviden nyilatkozott: “Valóban kint voltak nála hajnalban a mentők, és el is látták. Irénke most pihen, szerencsére jobban van.”

Fotó: MTI / Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik