Szórakozás

Ádám Krisztiánt legyűrték a Rising Star párbajában

A TV2 tehetségkutatójából a 19 éves és hamarosan kétszeres apukává váló, Ádám Krisztián esett ki.

Összeállt a Rising Star top10-es mezőnye. A 11 produkció közül nyolcan csont nélkül továbbjutottak és megemelték a falat, így három énekes került csupán a veszélyzónába. A legkevesebb szavazatot Kovács Gyopár kapta, aki Udvarias Anna és Ádám Krisztián közül választhatott magának ellenfelet. A 16 éves lány utóbbi mellett döntött, és jól is tette, hiszen sikerült versenyben maradnia. Gyopár ráadásul ma ünnepelte a születésnapját, így a továbbjutás a legnagyobb ajándék volt számára, amit kaphatott.

Ördög Nóra és Majka már az adás elején beharangozták, hogy jövő héttől nagy csavarra számíthatunk, már ami a műsor menetét illeti, de végül csak annyit közöltek, hogy változnak a szabályok és a fal is új jelentőséget kap, úgyhogy még egy hétig rághatjuk a körmünket az izgalomtól…

A műsorvezetők a mai este folyamán sem kímélték egymást. Szemmel láthatóan egyre jobban összecsiszolódnak, és szívják egymás vérét. A show-t rögtön azzal nyitották, hogy elmesélték, Majka az adás előtt 10 másodperccel leöntötte magát vízzel, de Nóri ruhája mellett sem mentek el szó nélkül. A rapper még egy korbácsot is előhúzott zakója zsebéből, hogy kiegészítse partnernője szettjét.

Később aztán egy kemény beszólást is eleresztett Nóri. Amikor Majka úgy konferálta fel Palmirát, hogy szinte az utcáról szedte össze (egy budapesti bevásárlóközpontban), Nóri csak annyit mondott: “és még ki tudja mennyi lányt…”. Majka pesrze köpni-nyelni nem tudott, jobb híján csak röhögött.

A műsorvezetőpáros mellett azért az énekesek és a zsűri is alkotott. Peter Srámek kedvéért, Feke Pál például szlovákul értékelt, amit a fiú könnybe lábadt szemmel hallgatott. Pásztor Anna pedig Fehérvári Gábor Alfrédet vigasztalta. A szakításon túlesett srácot azzal nyugtatta, hogy fiúk és lányok százai hevernek a lábai előtt.

Az est legkiemelkedőbb énekese Szén Alexandra lett, aki habár már kétszer került párbaj helyzetbe, most 86%-kal mindenki állva tapsolt neki. Rajta kívül Várhegyi Lucas Palmirát és szokás szerint, Czibi Norbertet is körbedícsérték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik