Light

Nem áll szóba szerelmével Zámbó Krisztián

Jimmy fia néhány napja elköltözött otthonról, mert Zsuzsi szexi fotósorozatot készíttetett magáról.

Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzsi nemrég csúnyán összevesztek. Egy szexi fotósorozat miatt áll a bál olyannyira, hogy Jimmy fia még közös lakásukból is elköltözözz, és nem áll szóba kedvesével. Bár Krisztián érkezését is beharangozták, Zsuzsi a ma reggeli Mokkába is egyedül érkezett.

“Sajnos ez egy nagyon nehéz ügy, mert Krisztián megfogta magát és elköltözött tőlem. Nem tudom, hogy ezt miért csinálja, de nagyon rosszul esik, hogy így reagált. Nagyon szeretem őt, és úgy érzem ő is szeret, de mégis van valami, ami bántja. A vitát a fotósorozat váltotta ki, amit meglepetésből készítettem neki. Jót akartam vele, meg akartam lepni. Nagyon remélem, hogy nincs vége a kapcsolatnak, de nem tudom hogy mi jár most a fejében. Nem engedte ugyanis, hogy szóhoz jussak és elmagyarázzam neki, pedig nagyon szeretném” – mondta a reggeli műsorban Krisztián barátnője.

Mádai Vivient megviseli az újdonsült anyaszerep, közösségi oldalán kért segítséget rajongóitól. IDE kattintva azt is megtudhatja, hogy mi okozza a legnagyobb problémát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik