Szórakozás

X-Faktor: Benji nem akar süllyesztőbe kerülni

2014 legjobb férfi hangja mindent megtesz azért, hogy beinduljon a karrierje.

A vietnami származású Benji nagy utat járt be az X-Faktorban. Alföldi Róbertet nem tudta eléggé meggyőzni a válogatók során, ezért a vigaszágasok közé került, a nézők így szavazták be 13. versenyzőnek. Hétről-hétre egyre jobban teljesített, a műsor végére teljesen kinyílt, és ott lehetett a legjobb három között. Ő lett 2014 legjobb férfi hangja, amire nagyon büszke.

“Annyira sok jót, olyan sok tapasztalatot és élményt kaptam, hogy egyszerűen nem tudom meghálálni. Emlékszem, rettentően félszegen mentem be az első adásokra, de nagyon sokat segített nekem a Robi és az énektanárom. Nagyon jó úton állok ahhoz hogy nyíltabb legyek magabiztosabb lehessek. A két hónapos szenvedésem, a tisztalapos időszakom után nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok. Mindig azt mondtam magamban, hogy csak énekeljem el a dalomat, csak jussak be, aztán kieshetek. Nem gondoltam magam a négybe, nemhogy a háromba” – mondta a Hír24-nek az öccsét apaként nevelő Benji, aki továbbra is a zenével szeretne foglalkozni.

“Mindenképpen az a célom most, hogy fenntartsam magamat, hogy ne kerüljek a süllyesztőbe. Küzdeni fogok azért, hogy benne legyek a köztudatban, és hogy ne tűnjek el. Tervem, hogy videóklipet és dalokat csináljak, aztán esetleg Eurovizióba mehessek, tíz év után meg nekifutok a Grammy-díjnak. Szerintem meglesz, ha nagyon akarom és küzdök érte. Először most itt kell nagyon-nagyon jót produkálnom Magyarországon, aztán lassan lépcsőfokonként kiterjeszkedni. Tudom, hogy lesz lent és fent is, de ki kell bírni” – tette hozzá az X-Faktor döntőse.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik