Szórakozás

Horányi Julinak költöznie kell

Horányi Juli (horányi juli, x-faktor, )
Horányi Juli (horányi juli, x-faktor, )

Az X-Faktor ezüstérmese a verseny miatt nem tudott elhurcolkodni expárjától, akivel még meg sem beszélték a történteket.

Horányi Juli szakítása pont a felvételek előtt történt, így az énekesnőnek még nem volt ideje a ruháit és a személyes tárgyait elvinni a közös otthonukból – írja a Blikk.

“Annyira tömény volt a verseny, hogy egyáltalán nem volt időm a szakításunkat feldolgozni. Amióta különváltunk, nem beszéltünk a volt párommal, így nem tudom, mi lesz. Most azonban biztos fogok vele találkozni, hiszen el kell költöznöm tőle. Közel 3 évet töltöttünk együtt, és nem csak a magánéletben, a munkában is. Sokat tanultam tőle, amiért hálás vagyok, persze nagyon rosszul esett, hogy nem tudott és nem is akart mellettem lenni a versenyben, így sokkal nehezebb volt nekem szombatról szombatra kiállni és énekelni.

Talán ez a bizonytalan helyzet okozta azt is, hogy kétszer is párbajoztam, hiszen nem tudtam igazán önmagam lenni ezzel a teherrel. Még helyre kell tennem jó néhány dolgot magamban, és persze vele is alaposan át kell beszélnünk mindent. Nem tudom, ő hogyan érez, de azt sem, hogy én mit szeretnék. Majd amikor találkozunk, a legtöbb kérdésre választ kapok, és kiderül, mi lesz velünk” – mesélte Juli, aki átmenetileg édesanyjához költözik, és gőzerővel keresi új albérletét.

Fotó: RTL Klub/ Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik