Szórakozás

Orvos figyeli a gyerekre vágyó Pataki Zitát

Az RTL Klub időjósa és férje tudatosan tervezik a gyermekáldást 2015-re.

Pataki Zita és férje már gyermekszobát is építtettek új házukba, nagyon szeretnék ha 2015-ben megszületne első közös kisbabájuk.

“Szeretnénk családot alapítani a férjemmel, ez terv, vágy és álom is egyben. Életem legnagyobb csodája és értelme lenne egy kisbaba érkezése, teljessé válna vele minden az új otthonunkban. Ezzel a tervvel össze sem hasonlítható a többi, mint például a házunk otthonosabbá tétele, tavasztól a kertben dolgozni, alkotni. A munkám mellett pedig szeretnék úgy kiállni a nagyközönség elé, hogy önértékelési, önbecsülési tréningeket tartok. Eddig is oktattam felnőtteket, de céges kereteken belül, most nyitnék egy szélesebb körre” – mondta a Borsnak az RTL Klub időjósa, aki testileg és lelkileg is készül a babavárásra.

“Harmincöt éves korom óta készülök rá, ez az a vonal, ami felett nagyon figyelnek a nőgyógyászok is. Nemcsak a kötelező szűréseket tartják szem előtt, minden más fontos vizsgálatot is. Megnyugtatnak, hogy minden rendben van, nincs semmi gond. De egyébként sem voltam soha borúlátó ezen a téren. Van, akinek az egzisztencia megteremtésére, az anyagi biztonságra kell sokat várnia, nekünk a baba érkezésére. Elfogadtam ezt, nem sürgetem a folyamatot, és egyáltalán nem görcsölök rajta” – tette hozzá Zita.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik