Szórakozás

VV Zsu mindig is a gazdag pasikra hajtott

A Való Világ 24 éves anyukája arról is büszkén mesélt, hogy egy férfi barátjától kapta műmelleit.

VV Zsuzsa már bemutatkozó kisfilmjében elárulta, hogy bármit ki tud csikarni a férfiakból, anélkül is, hogy ágyba bújna velük. Akkor említette meg, hogy felpumpált cickóit is ajándékba kapta. Beköltözése után aztán egyből Danihoz csapódott miután mindenki kiutálta, most pedig szépen lassan Laci felé kezd közeledni. A többiek leginkább taktikának gondolják kapcsolatait, és valószínűleg nem is tévednek nagyot.

Zsuzsa testvére a Borsnak mesélt arról, hogy húga számára mindig is fontos szempont volt egy párkapcsolatban, hogy milyen vastag az illető úriember pénztárcája, és azt is hozzátette, szerinte jó az, amit csinál.

“Már kamaszlányként a harmincas vagy afölötti férfiakat kedvelte. A húgom összes exe vállalkozó, üzletember, vagyis a tekintély fontos neki, és az, hogy legyen jó jövedelme az illetőnek. A mellét például egy kiskunmajsai diszkótulajdonostól kapta, de nem volt köztük semmi, kizárólag barátság. Zsu sokáig pultozott, belefolyt az üzletemberek vállalkozásaiba, ott tanulhatott ki dolgokat. Szerintem jó utat választott, jól játssza a szerepét” – mesélte a testvér.

Fotó: RTL2 Sajtóklub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik