Szórakozás

VV7: Edina kiborult, Zsuzsa persze ártatlan

Az erdélyi lány hatalmasat csalódott Laciban, amihez azért a párbajgyőztes anyukának is van némi köze.

Ha valaki nem kedvelte volna eddig Zsuzsát – no, az nem a legutóbbi összefoglaló alapján fogja megszeretni a bemondónőt. A villa egyik legnépszerűtlenebb lakója ugyanis Edinát borította ki, és tette mindezt úgy, hogy gyakorlatilag teljesen ártatlannak igyekszik beállítani magát.

Mindazok után ugyanis, hogy ennél egyértelműbb nem is lehetne, hogy Edina mennyire odavan Laciért, ráadásul kettőjük között lassan-lassan mintha kezdett is volna valami kibontakozni, Zsuzsa egy spontán mondatával zúzta szét az erdélyi lány álmait. Közölte ugyanis Lacival, hogy akarja őt, amit a villamacsó először láthatóan nem is tudott mire vélni, majd pedig miután Zsu az ágyba is bebújt mellé, megpróbálkozott bejutni a lány bugyijába.

Erre viszont már Zsuzsa kirohant, és Daninak el is panaszolta, hogy Laci rányomult (?!). Miután a fiú azt tanácsolta, hogy a korrektség jegyében legalább mondja el a dolgot Edinának, Zsunak sikerült úgy tálalni a történetet, hogy Laci már-már egy erkölcsi nullaként szerepeljen, míg ő tulajdonképpen vétlen áldozatként lett feltüntetve. Edina persze kiborult, összetört, és ahogy elmondta, úgy érzi, a lelkébe rúgott bele a fiú, és már bánja, hogy hitt neki.

A történet még nyilván folytatódik, ezt az előzetesből láthattuk is. Egyelőre azonban még emésztjük kicsit Zsuzsa akcióját, ami az arckifejezésből ítélve azért Daninál is megingathatott valamit. Edina persze csalódottságában csakis Lacit hibáztatja, de kíváncsian várjuk, neki mikor esik le, hogy “barátnője” szemrebbenés nélkül vetette rá magát az ő kiszemeltjére.

“Akarlak!” – ez azért nem éppen Laci kezdeményezésére utal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik