Szórakozás

Damut nem fogadja vissza a TV2

Az erőszakos színész hamarosan szabadulhat, de korábbi munkaadói határozottan elfordulnak tőle.

Damu Rolandot 2012 márciusában ítélték el akkori barátnője, Vajna Timi bántalmazásáért. 4 és fél év letöltendő börtönbüntetést kapott, de jó magaviselete miatt – aminek jutalmaként idén otthon karácsonyozhatott – tavasszal már szabadulhat.

Az azonban már most világos, hogy nem lesz könnyű visszailleszkednie az életbe, hiszen nem várják tárt karokkal. A TV2 teljesen elhatárolódik tőle, annak ellenére is, hogy a Jóban Rosszban sorozatában évekig sikerrel játszott.

“Nem vagyunk kapcsolatban Damuval, és nincsenek vele terveink, sem a Jóban Rosszban, sem más műsor kapcsán” – mondta a Borsnak a TV2 csoport program- és hírigazgatója, György Bence.

A színészt a Kalocsai Színház is foglalkoztatta néhány alkalommal, de ők sem tartanak rá igényt a jövőben.

“Damu Roland csak néhány alkalommal lépett fel nálunk, tehát nem lehet azt mondani, hogy a kalocsaiak szerették, nem szerették vagy egyáltalán bármilyen véleményük lett volna róla. A színészeket egyébként is egy budapesti vállalkozó fogja össze” – árulta el Fekete Antal közönségszervező.

Damunak a szinkronszínészek között is elismert helye volt, hiszen számtalan népszerű sorozatban és mozifilmben kölcsönözte a hangját a sztároknak. Ezzel szemben egyik kollégája még nyilatkozni se mert róla a napilapnak, mondván, az állásával játszana.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik