Szórakozás

Nászéjszakát kért Damu Roland a börtönből

A nemi erőszak kísérletéért és a személyi szabadság korlátozásáért elítélt színész tavalyi börtönesküvője után csak megölelhette feleségét.

Damu Roland már kitöltötte 4,5 éves börtönbüntetése felét, közben tavaly július végén a tiszalöki börtönben meg is nősült. Edinával, a feleségével csupán átölelhették egymást, s azóta is csak telefonon beszélnek, leveleznek és a havi beszélőn találkozhatnak. Így a nászéjszakára, amire minden férfi epekedve vár, csak tucatnyi hónappal később kerülhet sor.

Damu tavasszal kérte ugyan, hogy hazamehessen néhány különleges alkalomra, de a kedvezményt nem adták meg neki, arra hivatkozva, hogy áthelyezése után még nem telt el elég idő, az új helyén be kell illeszkednie. Nemsokára azonban könnyebb lehet a sorsa, mivel újra beadja a kérvényt a kedvezményre.

“Ügyfelem jó magaviselettel és számos dicsérettel letöltötte kiszabott büntetése több mint felét, ezután már kaphat kedvezményt. Áprilisban ez még nem történt meg, de várhatóan hamarosan kitűzik a büntetés-végrehajtásban szokásos kedvezménytárgyalást. Bár nem kötelező a könnyítés, azaz a börtön fokozatból az enyhébb fogház fokozatba sorolás, de ennek nem látom akadályát. Ügyfelem ugyanis dolgozik, jó magaviseletű, sőt számos dicséretet is kapott már. Amennyiben fogházas lesz egy elítélt, akkor a szabadulást megelőző időszakban már hazatérhet a családjához időnként, hogy könnyebben visszailleszkedhessen a társadalomba” – mondta a Blikknek Sebestyén Tamás, Damu ügyvédje.

Úgy tűnik tehát, hogy lassan minden akadály elhárult végre az elől, hogy Damu több mint egy évvel az esküvője után végre a nászéjszakát is megtarthassa.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik