Szórakozás

Novák Angéla százszázalékos nő az ágyban is

A nemátalakításon átesett előadó azt mondja, nem panaszkodnak rá a heteroszexuális férfiak.

Az afrikai dzsungelt is megjárt Novák Angélának nagyon rosszul esett, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetői, Sebestyén Balázs és Vadon Jani nemi hovatartozásán viccelődtek annak idején. Ő ugyanis már tetőtől talpig nő és úgy is éli az életét. Partnereinek sem okozott még csalódást.

“Élvezem a szexet nőként, és orgazmusom is van. Azt persze nem tudom, hogy ez olyan érzés-e, mint másnál, de egy korábbi párom azt mondta, hogy sem többet, sem kevesebbet nem tudok, mint az előző partnerei” – mesélte Angéla a Blikknek.

A szőke előadóművész ugyanakkor tisztában van azzal, hogy helyzetét nehezen fogadják el az anyósjelöltek, de sosem bánta meg, hogy alávetette magát a bonyolult műtéteknek. Legszívesebben saját gyermeket is vállalna, de ennek a kivitelezése egyelőre túl kockázatos, ezért szomorúan, de lemondott vágyáról.

“Tudom én, hogy nem vagyok a fiús anyukák vágyálma, és azzal is tisztában vagyok, hogy könnyebb lenne az életem, ha nem a nyilvánosság előtt zajlana, de ez a saját döntésem volt. Bár korábban bíztam abban, hogy eljut odáig a tudomány, hogy esetleg saját gyerekem lehessen, ezek a lehetőségek még nagyon kezdetlegesek” – magyarázta a celeb.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik