Szórakozás

Tóth Szabi kipróbálná a nyugis karácsonyt

A Sugarloaf zenekar gitárosa rokonról rokonra jár az ünnepekkor, ezért néha vágyik arra, hogy saját otthona nyugalmában karácsonyozzon.

Tóth Szabi számára a karácsony szigorúan munkamentes ünnep. Éppen ezért, egyes zenész kollégáival ellentétben ő sosem vállal fellépéseket ilyenkor, hiszen ahogyan mondja, a család az szent dolog.

„A karácsony nekem mindig a családról szólt, de mind a három nap. Nem is értem azokat a kollégáimat, akik fellépést vállalnak ekkor” – kezdte Szabi a Hír24-nek. „Vetésforgószerűen mindig beosztjuk, hogy a Kriszti szüleit vagy az enyémeket látogatjuk meg előbb, és ilyen nagycsaládos ünneplések vannak.”

A zenész bevallotta, hogy a rokonlátogatással járó utazások miatt, benne lenne a szűk körű karácsonyozásban is, hogy csak feleségével és kisfiával ünnepeljen.

„Meg van annak a varázsa, amikor Olivér díszíti a fát, anya süt, én meg mindenben segítgetek. Néha vágyok arra, hogy csak szűk körben töltsük a szentestét, de persze annak is meg van a hangulata, hogy sokan vagyunk, a gyerek pedig amúgy is jobban élvezi” – mesélte Szabi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik