Szórakozás

150-szer látta a Csillagok Háborúját Tóth Szabi

A Star Wars animációs sorozatának premier előtti vetítésére összegyűltek a legnagyobb celeb rajongók. Csisztuéknál már a pelenkázón téma volt a Birodalom, de Harsányi Levi és Tóth Szabi is fénykardokkal nőttek fel.

Harsányi Levi, Tóth Szabi, Görög Zita, Batánovics Lili, Csisztu Zsuzsa és a 4 For Dance tagjai is vérbeli Csillagok Háborúja rajongók. Ez a Star Wars: Lázadók- A lázadás szikrája animációs sorozat különkiadásának vetítésén derült ki, ahol a hírességeket mágnesként vonzották a Csillagok Háborújából ismert figurák és szerkezetek.

“Nekem mindig fenntartásaim vannak a Star Wars adaptációkkal, mert nagy Star Wars fan vagyok, de nagyon tetszett a Lázadók, még simán tudtam volna nézni. A koromból kiindulva a negyedik rész az örök kedvencem, kábé 150-szer láttam már. A kisfiammal is végignézettem hat részt, hála istennek nagyon tetszett neki, ő is abszolút rajongó lett hat évesen” – mondta Tóth Szabi, a Sugarloaf gitárosa.

Fotók: Merlin Communications

Az idén sokat fogyott Csisztu Zsuzsáéknál mindenki nagy rajongó, ezért is örültek, hogy a történet egy újabb szeletét ismerhetik meg: “Őszintén szólva nálunk a család fiútagjai nagy Csillagok háborúja imádók, legfőbbképpen a férjem, ő volt az, aki elkezdte ezt a mániát és beültette a nagy fiamba is. Már a pelenkázón mondogatta neki pici korában, hogy az Erő veled van, fiam!”

Harsányi Levente kisfiával, Nándival érkezett a bemutatóra, akiről kiderült, hogy igazi Csillagok háborúja rajongó. A moziban a vetítés előtt Levente elárulta, hogy a lányosabb programokra is fel kell készülniük, hiszen nemsokára megszületik a kislánya: “Minden kész van, megvan a név, még babahintát is vettünk. Ezeket a babás kifejezéseket megint meg kell tanulnom, múlt hétig azt sem tudtam mi az a babahinta. A kislányunk neve Harsányi Lilla Boglárka lesz, és ha minden igaz, október első hetében érkezik, ezt majd a természet intézi, de felkészültünk mindenre.”

A Star Wars: Lázadók története eddig fel nem dolgozott időszakot mesél el, cselekménye a III. és a IV. film között játszódik, mintegy két évtized eseményeit felölelve. A Lázadó Szövetség kezdeti éveit meséli el, miközben a Birodalom kiterjeszti önkényuralmát az egész Galaxisra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik