Szórakozás

Kalácsot gyúrnak és énekelnek a Nyári lányok

Nyári Alíz és Edit számára a karácsony az év legfontosabb ünnepe, már hónapokkel előbb készültek az ünnepekre.

“A karácsony számunkra az év legfontosabb ünnepe. A sok felkérést követően, már nagyon várjuk az ünnepek meghitt pillanatait, hogy végre szeretteink körében együtt ünnepelhessünk ezen a csodálatos napon. Ilyenkor az egész házat ünnepi díszbe öltöztetjük. Az ajándékok megvásárlása mellett, saját készítésű meglepetéssel is készülünk, hiszen ezek biztosan örömet szereznek. Szenteste az ünnepi asztalra rengeteg finomság kerül. Szeretünk a konyhában sürögni-forogni, segíteni a főzésben az édesanyánknak. A mákos és diós kalácsot mindig Alizzal együtt készítjük el a nagymama receptje alapján. Aliz minden évben mézeskalács figurákat is süt, ami öcsénk, Karcsi nagy kedvence. Családunk mindig együtt tölti a karácsonyt, így hozzánk érkezik a család apraja nagyja és körülüljük az asztalt az ünnepi vacsorához. Az ajándékozás után pedig elmaradhatatlan, hogy együtt elénekeljük a legszebb karácsonyi dalokat” – mesélte a Hír24-nek Nyári Edit.

Az X-Faktorban felfedezett gyönyörű énekesnő testvére, Nyári Alíz is imádja az ünnepeket. Ugyanakkor fontosnak tartja, hogy az emberek ilyenkor ne csak a külsőségekre figyeljenek.

“A karácsonyt véleményem szerint, csak szeretni lehet, viszont nagyon fontos, hogy a nagy nyüzsgésben ne felejtsük el az ünnep lényegét. Az ünnepi készülődés alkalmával ne csak környezetünket díszítsük fel, ne feledjük a lelkünket is ünnepi díszbe öltöztetni. A karácsony egy nagyon jó alkalom arra, hogy együtt ünnepeljen a család szeretetben, de próbáljunk arra törekedni, hogy ez a meghitt szeretetteljes összetartás ne csak erre az időszakra szóljon, hanem az egész évre” – mondta az énekesnő, aki hozzátette: édesapjuk, Nyári Károly közelgő karácsonyi koncertjére idén egy nagyon bensőséges, meghitt, családias produkcióval készültek, amely megmutatja a közönségnek, hogy milyen náluk az igazi karácsonyi hangulat.


Fotó: Charles Music

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik