Belföld

Vizes kalandba keveredtek a Nyári lányok

A gyönyörű hangú énekesnők nem csak a színpadon, de vízben is remekül megállják a helyüket.

Sosem látott kalandnak lehettek részesei Nyári Aliz és Nyári Edit. A VIASAT3-on látható Az étterem harcosai következő epizódjából kiderül, hogy a gyönyörű hangú énekesnők nem csak a színpadon, de vízben is remekül megállják a helyüket. Aliz és Edit egy véletlen találkozás után ugyanis nem kisebb elhatározásra jutottak, minthogy kipróbálják magukat a szinkronúszás világában.

A Nyári lányok nem is gondolták, hogy a Vinopolisban nemcsak egy kellemes ebéd, hanem egy régi kedves ismerős is várja majd őket.A találkozásból hosszú beszélgetés lett, amelynek végén Aliz barátnője és szinkronúszó csapattársai elhívták az énekesnőket az egyik edzésükre, ahol a lányok végre kiskori álmukat valóra váltva, csodaszép fürdőruhákban csobbanhattak a medencébe.

„Kislánykorunk óta vágytunk arra, hogy egyszer magunkra öltsük ezeket a gyönyörű díszes fürdőruhákat és az inspiráló zenére elsajátítsunk pár alap koreográfiát. És most sikerült, a Vinopolisban összefutottunk egy régi barátnőmmel, aki bevezetett minket a szinkronúszás világába. Hatalmas élmény volt, amelyet Az étterem harcosainak kamerája meg is örökített.” – mesélte Aliz – „Mindig is az életünk része volt a mozgás. Edit kiválóan úszik, mellette pedig rajong az extrém sportokért. Én pedig évekig jazz- balettoztam, de a foci sem áll messze tőlünk. Ha időnk engedi, barátainkkal szívesen megyünk focizni.” – tette hozzá Aliz.

Az énekesnők mostanában nagyon elfoglaltak. A fellépések és stúdiómunkák közepette alig marad idejük lazítani, de a szinkronúszást olyannyira megszerették, hogy bármikor szívesen folytatnák.

„Nagyon fárasztó volt, de egy gyermekkori álmunk vált ezzel valóra, így szívesen folytatnánk, ha időnk engedi. Most minden energiánkat lekötik a fellépések és a stúdiómunkák. A napokban elkészült a Pont című rádiós slágerünk videoklipje, ami a május végén megjelenő albumunkat vezeti fel. Így stúdióba vonultunk és dolgozunk a nagylemez zenei anyagán.” – mesélte Edit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik