Szórakozás

Hurrá! Zimány Linda végre lediplomázott

A szőke modell nyolc év után pontot tett jogi tanulmányaira, az ünnepekkor nyugodtan hátradőlhet.

Zimány Linda két éve dicsekedett el azzal, hogy hamarosan befejezi az egyetemet, miután utolsó vizsgáját is letette. Azt követően már csak az államvizsgákat kellett volna sikeresen teljesítenie, de végül elhasalt rajta. Valószínűleg nagyon elvehette a kedvét ez a tény, mert azóta nem hallottunk felőle ilyen vonatkozásban.

Sokkal inkább amerikai karrierjére koncentrál, és közben számtalan szelfit készít magáról, hol a zuhany alatt, hol smink nélkül, újabban pedig színésznőnek készül. A napokban azonban elárulta egy bikinis fotózása közben, hogy nem olyan rég, sikerült megszereznie a diplomáját.

“Nemrég lediplomáztam az egyetemen, így most szeretném elkezdeni a színészettel kapcsolatos tanulmányaimat, ami régi nagy álmom” – mondta Linda, aki a karácsonyi terveiről is beszámolt. “Az ünnepekre természetesen hazautazom a családomhoz és a barátaimhoz. Az utóbbi időben nagyon oda kellett figyelnem arra, hogy mit eszem a fotózások miatt, ezért alig várom anyukám főztjét, és a karácsonyi asztalnál biztosan nem fogom majd vissza magam.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik