Szórakozás

Zimány Linda szerint van érdekesebb a melleinél

A modell nem érti, hogy az újságok miért mindig az ő kebleivel vannak tele, szerinte más érdekes dolog is található közösségi oldalain.

Péntek reggel az egyik napilap közzétette Zimány Linda ágyban fetrengős szelfijét, amelyen meredező mellbimbója is jól kivehető, sőt a lap azzal merészelte felvezetni a fotót, hogy a modell esős napra ébredt. Linda szerint azonban a cikknek több szépséghibája is van. Egyrészt nem érti, hogy miért mindig cicis képeivel foglalkozik a sajtó – csak gyanítani tudjuk, de mi arra gondolunk, hogy a sok ezer villantós fotó lehet az oka – másfelől pedig tisztázta, hogy a napfényes Los Angelesben ebben az időszakban sose esik, márpedig ő ott tengeti mindennapjait…hogy beindítsa színésznői karrierjét.

“Most már nagyon érdekelne, hogy az egyik méltán világhíres napilap miért állandóan a melleimmel van elfoglalva… igen, vannak melleim, nő vagyok és mivel a mellkasomon találhatóak, ezért a selfie-ken is rajta szoktak lenni… fürdőruhában, vagy trikóban, vagy pólóban… sőt magyar férfimagazinban már volt felső nélkül is. Ennél sokkal érdekesebb dolgokat is felfedezhetnének a social netwörkömön, ha a melleimnél tovább látnának. (…) Az viszont még jobban érdekelne, hogy miért ébredtem esős napra szerintük, merthogy Los Angelesben maximum február első hetében esik 2 napot az eső…” – írta Zimány a Facebookon.

Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik